Fredtun blogg

Storm og sjø

6/8/2022

Denne dagen som begynte så fint... Men det var meldt storm og utover dagen ble bølgene større og større. En som var der oppe, kommenterte at det så ut som sjø og bølger kom fra alle sider. Nå skulle korset få røynt seg og midt på dagen var det et flott skue der det sto midt i sjøsprøyten, det holdt godt!

Verre ble det for bueskytterne som rett og slett ble tatt av bølga mens de trente i aktivitetshuset! De ble førstesidestoff! Heldigvis ble ingen skadet og huset skal nok bli fint og tjenlig igjen.

Det er håp i et lysende kors

6/8/2022

Sommeren 2020 ble det satt opp et stort steinkors nede ved sjøen på Fredtun, godt synlig både fra sjø og land.

Men for at det også skulle være synlig når vintermørket satte inn, ble det lyssatt en nydelig vinterkveld, 30.12. 2020. Denne kvelden hadde ca 100 stk. trosset kulden, kledd seg godt og tatt turen til Fredtun. De fikk en sjelden opplevelse med god sang og taler.

Jarle Nilsen, Karmøys ordfører, foretok den høytidelige tenningen av lyset. Liv Katrine Sirevåg og Svein Enerstvedt bidro med nydelig sang og sørget for musikk til allsangen som tonet i vinternatta. Ei magisk stund for alle!

Historien om Fredtun blir bok!

6/8/2022

Fredtun har 50 års jubileum 5. september 2020. I den anledning er det lansert Jubileumsbok som forteller historien fra starten og fram til idag.

Boken kan kjøpes på Hillesland bokhandel eller direkte fra Geir Sommerfeldt.

Besøksadresse

Austre Karmøyveg 820, Karmøy